MUĞLA / MARMARİS - Marmaris Evren Paşa Ortaokulu

Okulumuz "eTwinning Okulu" olmaya hak kazandı...

Okulumuz eTwinning Okulu Etiketi´ ni almaya hak kazandı.

Bu etiketi alan okullar; Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaklar. eTwinning’in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, eTwinning’in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturacaklar.   Aşağıda belirtilen alanlarda öncü olarak tanınacaklar: Dijital uygulamalar e-Güvenlik uygulamaları Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar Personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi Personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi   eTwinning Okul Etiketini, tüm tanıtıcı ve bilgilendirici materyallerinde gösterebilecekler.   Bu etikete hak kazanan okul personeli ve yönetimi, özel mesleki gelişim programlarına katılmak için davet edileceklerdir.

10-01-2018

Yayın: 11.04.2018 - Güncelleme: 17.04.2018 11:39 - Görüntülenme: 316